top of page

Wie zijn wij?

claymates_120521_00331.jpg

Wie zijn wij

Hoe is dit verhaal ontstaan...

Na een lange zoektocht en verschillende wachtlijsten ben ik in 2019 beginnen draaien... Ik werd verliefd op de sereniteit van het draaien met klei en besloot mijn eigen ruimte te creëren om meerdere keren per week te kunnen draaien. Ik realiseerde dat ik niet de enige was in deze zoektocht en besloot mijn ruimte te delen en zo een gastvrije omgeving te creëren voor gepassioneerde keramisten. Een plek waar je heen kunt als keramist op elk moment van de dag en doen wat je graag doet, werken met klei.

Onze Missie

Create. Practice. Inspire.

In ClayMates is het onze missie om een ​​veilige, gemeenschappelijke ruimte te creëren voor pottenbakkers - beginners tot gevorderden - om samen te komen en te creëren, te oefenen en elkaar te inspireren.
Of je nu een ervaren keramist bent die op zoek is naar een community of inspiratie, een beginnende pottenbakker die iets van andere keramisten wil leren, of als je gewoon geïnteresseerd bent om omringd te zijn door mensen met dezelfde kleiverslaving, ClayMates is de juist plek voor jou!

claymates_120521_00202.jpg
claymates_120521_00337.jpg

Onze Waarden

Respect. Community. Freedom

ClayMates is ontstaan ​​uit de wens om een ​​open community studio 24/7 toegankelijk te maken waar elke keramist zijn hobby of vak op zijn eigen manier kan beoefenen. Dit gaat samen met respect, elkaar ondersteunen en vrijheid om op elk moment van de dag je passie te kunnen volgen.

bottom of page